Samsung Galaxy S7(Edge) abonnementen

Samsung heeft op zondagavond 21 februari 2016 haar nieuwste twee Galaxy toestellen gepresenteerd. Het gaat om de Samsung Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge. De smartphones werden gepresenteerd tijdens het Mobile World Congress in Barcelona. Al tijden lang deden vele geruchten de ronde over deze toestellen. Op dit moment is duidelijk wat de specificaties van de smartphones zijn en wanneer deze verkrijgbaar zijn.

Provider
Contractduur
Minuten:
SMS:
Data:
Bijbetaling:
Prijs per maand:
afm_banner

Abonnementen en aanbiedingen vergelijken

Vanaf 11 maart 2016 zullen de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge in de Benelux te verkrijgen zijn. De Samsung Galaxy S7 en de Galaxy S7 zullen dan ook een adviesprijs meekrijgen. Het is natuurlijk mogelijk om de smartphone los aan te schaffen. Ook kunnen de toestellen worden afgenomen in combinatie met een abonnement. Zowel bekende als minder bekende providers bieden de nieuwe Galaxy S7 aan in combinatie met een abonnement. In veel gevallen zal het toestel gratis bij het abonnement worden geleverd, in sommige gevallen betaalt u nog een klein bedrag voor het toestel(met name kort na de release). Het voordeel van een abonnement is dat u niet meteen een groot bedrag kwijt bent, het toestel wordt maandelijks afbetaald. De abonnementskosten bestaan uit een afbetaling voor het toestel en de kosten voor het bellen en internet. Providers willen graag zoveel mogelijk gebruikers binnenhalen. Vaak komen zij met leuke aanbiedingen. Het is daarom verstandig om de providers met elkaar te vergelijken. Bij diverse aanbieders kan al een Samsung Galaxy S7 abonnement worden besteld.

Waarom deze Smartphone>

De Galaxy S7 is voorzien van een 5,1-inch Super AMOLED display, de Edge variant is voorzien van een 5,5-inch display. De behuizing is gemaakt van aluminium en glas. Aan boord is een Exynos 8 octa-core processor van Samsung. Er is 4GB aan werkgeheugen aanwezig en 32GB aan opslag dat is uit te breiden middels microSD. De batterijcapaciteit is 3000 mAh voor de normale variant en 3600 mAh voor de Edge variant. Het toestel draait op Android Marshmallow. Aan de achterzijde bevindt zich een 12 megapixel camera die uitstekende foto’s maakt zelfs bij weinig licht. Het toestel kan zowel met een kabel als draadloos worden opgeladen.

© 2015-2016 SamsungGalaxyS7Kopen.COM

Deze website is niet gelieerd aan Samsung
Aan de op deze website vermelde informatie kunnen geen rechten worden ontleend