Samsung Galaxy S7 camera

Samsung heeft haar nieuwste toestel, de Samsung Galaxy S7, gepresenteerd tijdens het Mobile World Congress in Barcelona. Er gingen al vele geruchten rond, rondom het nieuwste toestel van Samsung en nu kon het bedrijf haar toestel daadwerkelijk aan alle bezoekers tonen. Niet voor niets wordt de Samsung Galaxy S7 omschreven als het vlaggenschip voor 2016. Het toestel beschikt over vele vernieuwde specificaties, waaronder een verbeterde camera.

Een verbeterde camera

Het vastleggen van momenten is voor iedereen erg belangrijk. Zo is er altijd de mogelijkheid om deze prachtige momenten nog een terug te kijken en herinneringen op te halen. Natuurlijk is het dan wel erg belangrijk, dat de smartphone beschikt over een kwalitatief goede camera. Dit is bij de Samsung Galaxy S7 zeker het geval. Vaak wordt er gedacht dat als er een nieuwe smartphone wordt uitgebracht, deze ook meteen voorzien is van meer megapixels. Dat is bij de Samsung Galaxy S7 niet het geval. De camera van het nieuwste toestel van Samsung, is voorzien van 12 megapixels, daar waar de voorganger over 16 megapixels beschikt. Toch zal de camera van de Samsung Galaxy S7 vele malen beter gaan presenteren.

Een grotere sensor en een vernieuwde lens

Dat de camera over veel meer kwaliteit beschikt, komt doordat deze beschikt over een grotere sensor en een vernieuwde lens met een diafragma van f/1.7. Door de vergrote sensor, kan de camera meer licht vangen en worden de foto’s een stuk scherper. Ook in het donker. Naast deze aanpassingen, is de camera ook voorzien van een verbeterde en snellere autofocus. Deze autofocus zorgt ervoor dat bewogen foto’s worden voorkomen. De camera aan de voorkant, beschikt over 5 megapixels. Hiermee kunnen prachtige scherpe selfies mee worden geschoten. De Samsung Galaxy S7 is enorm selfie vriendelijk. Er kan namelijk worden gekozen voor een speciale Beauty modus, waarin de mooiste delen van het gezin juist benadrukt kunnen worden. Dit is mogelijk doordat de richting van het licht, maar ook de sterkte, kunnen worden aangepast.

© 2015-2016 SamsungGalaxyS7Kopen.COM

Deze website is niet gelieerd aan Samsung
Aan de op deze website vermelde informatie kunnen geen rechten worden ontleend