Samsung Galaxy S7(Edge) kleuren

De Samsung Galaxy S7 werd op 21 februari door het Zuid-Koreaanse bedrijf gepresenteerd tijdens het Mobile World Congress in Barcelona. De S7 komt in twee varianten een normale S7 en een S7 Edge. Het toestel wordt het vlaggenschip van 2016 en volgt de populaire Samsung Galaxy S6 op. De smartphone is op verschillende vlakken verbeterd. Zo is het ontwerp verfijnd en is de hardware op bepaalde punten flink verbeterd. Voor meer specificaties en de kleuren van de nieuwe smartphones leest u verder.

Kleuren en design

De Samsung Galaxy S7 en S7 Edge komen in de kleuren zwart, wit en goud. Bij de presentatie van het toestel was ook een zilveren variant van de Edge aanwezig. Het is niet duidelijk of deze ook daadwerkelijk zal worden uitgebracht. De S7 is voorzien van een 5,1-inch super-amoled-display met een resolutie van 2560 x 1440 pixels. De S7 Edge beschikt over een 5,5-inch display. De behuizing is super dun en gemaakt van metaal en stevig gorilla glas.

Verbeteringen

De Galaxy S7 is voorzien van een Exynos 8890-chip van Samsung zelf. Deze krachtige chip wordt bijgestaan door 4GB RAM. In het reguliere toestel is een 3000 mAh accu aanwezig, in de S7 Edge een 3600 mAh accu. Het toestel biedt ondersteuning voor 4G+, nfc, draadloos opladen en quick charge. Middels microSD kan het geheugen worden uitgebreid. Het toestel draait op Android Marshmallow. De voorzijde is voorzien van een 5-megapixel camera en de achterzijde van een 12-megapixelcamera. Deze camera is lager in pixels dan zijn voorganger maar is wel verbeterd. Door een grotere sensor wordt meer licht opgevangen en maakt de camera betere foto’s bij weinig licht. De Samsung Galaxy S7 en S7 Edge in de kleuren zwart, wit en goud zijn waarschijnlijk vanaf 11 maart in de Benelux te verkrijgen!

© 2015-2016 SamsungGalaxyS7Kopen.COM

Deze website is niet gelieerd aan Samsung
Aan de op deze website vermelde informatie kunnen geen rechten worden ontleend