Samsung Galaxy S7 Specificaties

Op de vooravond van het jaarlijkse World Mobile Congress was het dan eindelijk zover. Hier onthulde Samsung haar nieuwste smartphones, de Samsung Galaxy S7 en de Samsung Galaxy S7 Edge. Tijdens dit Congress in Barcelona waren vele duizenden mensen aanwezig, om kennis te maken met de nieuwe en prachtige toestellen. Samsung heeft haar nieuwste toestellen voorzien van nog betere specificaties, om zo de Galaxy lijn nog beter op de kaart te kunnen zetten. Samsung heeft echt alles uit de kast gehaald om, zo een fantastisch toestel te kunnen presenteren. En hier is niets te veel over gezegd. Ook pakte Samsung enorm uit op het World Mobile Congress. Het evenement vond namelijk voor een gedeelte in virtual reality plaats. Alle bezoekers kregen dan ook een speciale Gear VR-bril om alles te kunnen volgen.

De Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge verschillen qua design niet veel van hun voorgangers, maar qua specificaties is het een wereld van verschil. Zo beschikken de nieuwste toestellen over een verbeterde camera, een grotere accu en er is zelfs weer ruimte voor een MicroSD-kaart. Zo kan het opslaggeheugen weer worden uitgebreid. Ook zijn beide smartphones waterdicht. Vanaf begin maart zullen zowel de Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge in Nederland te verkrijgen zijn.

Op zondag 21 februari zijn door Samsung in Barcelona de nieuwe Samsung Galaxy S7 en S7 Egde gepresenteerd. Beide smartphones hebben uitstekende specificaties, aan het uiterlijk van de S7 is niet veel gewijzigd ten opzichte van zijn voorganger. De normale S7 is voorzien van een 5,1-inch AMOLED-scherm met een resolutie van 2560 x 1440 pixels. De Egde versie is wat groter met een scherm van 5,5-inch. De onderzijde van de S7 heeft een ronding waardoor het toestel fijner in de hand ligt. Het toestel is voorzien van een Exynos-chip en beschikt over 4 GB aan werkgeheugen in plaats van 3. De S7 beschikt over een Micro SD waardoor de Galaxy kan worden uitgebreid met 200 GB aan geheugen. De batterij is een 3000 mAh batterij in de S7 en een 3600 mAh batterij in de S7 Edge. Aanwezig is in-built wireless charging waardoor het toestel draadloos kan worden opgeladen.

Aan de achterzijde van de S7 bevindt zich een verbeterde 12-megapixel. De Galaxy S6 was echter voorzien van een 16-megapixel camera. Dat de camera is verbeterd heeft te maken met de grootte van de sensor. De sensor is 30 procent groter geworden en hier valt meer licht op dan een kleine sensor. Dit leidt tot betere foto’s bij weinig ligt. Ook geeft het de mogelijkheid om de bewegingsonscherpte te verminderen met snellere sluiertijden. Aan de voorzijde van de S7 en S7 Edge bevindt zich nog steeds een uitstekend werkende 5-megapixel frontcamera. Met de Samsung Galaxy S7 en S7 Egde wordt een nieuw device gelanceerd, de Gear 360. Dit is een 360 graden camera welke met dubbele fisheye lenzen is uitgerust. Deze lenzen hebben 15 megapixel beeldsensoren waarop beelden met een resolutie van 3840 x 1920 pixels kunnen worden opgenomen. Het apparaat kan worden gekoppeld aan de S7 waardoor je de videobeelden die je opneemt op je telefoon kan bekijken.

© 2015-2016 SamsungGalaxyS7Kopen.COM

Deze website is niet gelieerd aan Samsung
Aan de op deze website vermelde informatie kunnen geen rechten worden ontleend